Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın bapmızdan birisi güçlük açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu bâtınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı saf otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olur.

Yangın ve müstacel hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Yangın Kapısı Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu sektör temelı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) yapı taşı amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki tütün, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların diğer katlara intikalini dikilmek veya muhtemel başüstüneğu denli geciktirmektir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde hediye değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, reva fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Alüminyum ya da sert malzemeden yapılır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene makam verilir. Yararlanma açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili hava çabucak bapnın muhtemel olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page